ردیف |
کد |
نام آزمایش |
مبلغ |
|
1 |
1 |
ارگانولپتیک |
190000 |
|
2 |
2 |
رطوبت |
200000 |
|
3 |
3 |
خاکستر |
230000 |
|
4 |
4 |
خاکستر نامحلول در اسید |
320000 |
|
5 |
5 |
پروتئین |
460000 |
|
6 |
6 |
پروتئین قابل هضم و پروتئین خام |
1240000 |
|
7 |
7 |
TVN |
350000 |
|
8 |
8 |
چربی |
460000 |
|
9 |
9 |
چربی تام |
880000 |
|
10 |
10 |
فیبر |
540000 |
|
11 |
11 |
فسفر |
560000 |
|
12 |
12 |
کلسیم |
560000 |
|
13 |
13 |
فسفر محلول در آب و اسید |
560000 |
|
14 |
14 |
فلوئور |
990000 |
|
15 |
15 |
فسفاتاز شیر |
300000 |
|
16 |
16 |
سختی آب |
350000 |
|
17 |
17 |
نمک آب |
300000 |
|
18 |
18 |
نمک |
430000 |
|
19 |
19 |
کربوهیدراتها |
550000 |
|
20 |
20 |
انرژی |
1650000 |
|
21 |
21 |
پراکسید |
500000 |
|
22 |
22 |
پراکسید چربی استخراجی |
575000 |
|
23 |
23 |
اوره کیفی |
190000 |
|
24 |
24 |
اوره کمی |
560000 |
|
27 |
27 |
آفلا توکسین الیزا |
1070000 |
|
28 |
28 |
توکسین TLC |
1360000 |
|
29 |
29 |
نیتریت |
- |
|
30 |
30 |
pH |
165000 |
|
31 |
31 |
اندیس صابونی |
500000 |
|
32 |
32 |
اسیدیته چربی |
371000 |
|
33 |
33 |
اندیس ید |
330000 |
|
34 |
34 |
قند(هرکدام) |
430000 |
|
35 |
35 |
چربی شیر(ژربر) |
253000 |
|
36 |
36 |
اسیدیته شیر |
253000 |
|
37 |
37 |
اندازه گیری منیزیوم |
- |
|
38 |
38 |
اندازه گیری آهن |
- |
|
39 |
39 |
اندازه گیری مس |
- |
|
40 |
40 |
اندازه گیری روی |
- |
|
41 |
41 |
اندازه گیری تام اسید های چرب(GC) |
1500000 |
|
42 |
42 |
آنالیز شیمیایی آب |
- |
|
43 |
43 |
اندیس ید در روغن استخراجی |
- |
|
44 |
44 |
هیدروکسی متیل فورفورات عسل |
- |
|
45 |
45 |
اسیدیته عسل |
- |
|
46 |
46 |
قند احیا عسل |
- |
|
47 |
47 |
ساکارزعسل |
750000 |
|
48 |
48 |
نسبت فروکتوز به گلوکز |
- |
|
49 |
49 |
قارچ اسموفیلیک عسل |
- |
|
50 |
50 |
دیاستاز |
- |
|
51 |
51 |
جستجوی اسپور کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت در عسل |
- |
|
52 |
52 |
قند کل عسل |
- |
|
53 |
53 |
رطوبت عسل |
- |
|
54 |
54 |
هدایت الکتریکی |
- |
|
55 |
55 |
اندازه گیری سدیم |
- |