عضویت و ورود

برای دریافت خبرنامه پیامکی و ایمیلی آزمایشگاه از طریق لینک ایجاد حساب کاربری عضو وب سایت شوید.

نخستين آمبولانس دامپزشکي استان فارس راه‌اندازي شد.

نخستين آمبولانس دامپزشکي فارس با حضور رئيس سازمان نظام دامپزشکي جمهوري اسلامي ايران در شيراز افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاري تسنيم از شيراز، نخستين آمبولانس دامپزشکي با حضور محمدرضا صفري، رئيس سازمان نظام دامپزشکي کشور در بيمارستان دامپزشکي ايران در شهر شيراز افتتاح شد.

محمدرضا صفري در حاشيه اين مراسم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: براساس برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده صدور پروانه کلينيک‌هاي دامپزشکي، داروخانه‌ها، آزمايشگاه‌ها و شرکت‌هاي فعال در حوزه دامپزشکي به نظام دامپزشکي سپرده شده است.

وي با بيان اينکه وقتي NGO هايي مثل نظام دامپزشکي تشکيل مي‌شوند مهم‌ترين وظيفه آن حفظ حقوق اعضا و حقوق افرادي است که از اين نظام بهره مي‌گيرند افزود: صدور پروانه‌هاي خدمات دامپزشکي برعهده نظام دامپزشکي گذاشته شد و از همين امروز صدور اين پروانه ها در استان مازندران شروع شده و در بقيه استان‌ها هم به سرعت اجرا مي‌شود.

 

صفري با تاکيد بر اينکه امکان ايجاد رانت در زمينه صدور پروانه‌ها وجود ندارد خاطرنشان کرد: سازمان نظام پزشکي براي حفظ حقوق اعضاي خود به طور حتم بهترين شيوه را براي طي مراحل صدور پروانه‌ها استفاده مي‌کند.

وي تاکيد کرد: سازمان نظام پزشکي مسئول اجراي سياست‌ها و ضوابط حاکميتي براي صدور انواع پروانه‌هاست و اين سياست‌ها با طي مجراي قانوي به ما ابلاغ مي‌شود.

رئيس نظام دامپزشکي کشور افزود: بر اساس اين سياست‌ها دستورالعمل‌ها در استان‌ها تدوين شده که بر اساس اين دستورالعمل‌ها در استان‌ها کميته‌اي به رياست رئيس نظام دامپزشکي، عضويت اداره کل دامپزشکي به عنوان نماينده دولت، حضور اعضاي شورا، نماينده انجمن صنفي و يکي از دامپزشکان معتمد شکل مي‌گيرد.

وي بيان کرد: بر اين اساس کاملا شفاف و با رعايت حقوق صنفي همکاران پروانه‌ها صادر مي‌شود و با اين اقدام مي‌خواهيم کار را با کيفيت بهتر ارائه کنيم. همه نظام‌هاي مشابه ما اين کار را انجام مي‌دهند و نظام دامپزشکي بايد زودتر اينکار رو انجام مي‌داد و براساس تعاملاتي که با دامپزشکي داشتيم اين زمانبندي براي صدور پروانه‌ها انتخاب شد.

صفري تصريح کرد: من اعتقاد دارم به اين دليل که ما متشکل از اعضايمان هستيم و نماينده آنها هستيم و ترتيبات نظارتي بر عملکردمان به وسيله اعضا انجام مي‌شود بنابراين امکان اينکه بخواهيم رانتي ايجاد کنيم وجود ندارد و در کنار همين امر ما تشکيلات نظارتي در سطح کشور و استان‌ها تعريف کرده‌ايم.

وي در مورد نيازسنجي حوزه دامپزشکي در کشور گفت: نيازسنجي‌هاي حوزه دامپزشکي بايد در خود استان‌ها توسط رئيس نظام دامپزشکي و کميته‌ نيازسنجي که به رياست وي تشکيل مي‌شود انجام شود تا مشخص شود در هر استان چه تعداد داروخانه، آزمايشگاه، مرکز مايه‌کوبي و غيره نياز است.

رئيس سازمان نظام دامپزشکي کشور عنوان کرد: از اين طريق نيازسنجي حرفه‌هاي تابلو‌دار و فعاليت‌هاي جديد در حوزه دامپزشکي سازمان‌دهي مي‌شود و نيازهاي استان‌هاي مختلف در اين زمينه بررسي مي‌شود.

وي در مورد عدم صدور پروانه راه‌اندازي داروخانه دامپزشکي نيز گفت: به دليل تغييراتي که در سياست‌هاي حاکميتي سازمان دامپزشکي انجام شده و براساس اين سياست‌ها نياز به داروخانه را بازنگري کرده‌اند و گفته بودند که دو سال پروانه صدور داروخانه صادر نکنيد که تقريبا الان دو سال تمام شده و دستور العمل جديد براي راه‌اندازي داروخانه‌هاي دامپزشکي ارائه شده است.

صفري افزود: در مورد مراکز واکسيناسيون نيز سياست سازمان دامپزشکي اين است که اين مراکز در ذيل واحدهاي خدمات درماني قرار بگيرند به طور مثال بيمارستان‌هاي دامپزشکي خودشان بتوانند خدمات واکسيناسيون نيز ارائه کنند.

وي اظهار داشت: اين سياست‌هاي جديد در زمينه خدمات دامپزشکي در حال تدوين است و به نظر تغيير جدي در شيوه ارائه خدمات دامپزشکي رخ دهد و تاکيد ما به نمايندگي از بخش غيردولتي بر اين است که اين سياست‌ها بايد با هماهنگي ما و براساس واقعيت‌هاي امروز، شرايط فعليمان باشد.

رئيس سازمان نظام دامپزشکي کشور گفت: حداقل پنج هزار و دويست کلينيک دامپزشکي، هزار و هفتصد داروخانه دامپزشکي، سيصد آزمايشگاه و  نزديک به هزار مرکز واکسيناسيون در کشور وجود دارد و هر گونه تغيير سياست در اين زمينه خدمات دامپزشکي بايد طوري باشد که فعاليت اين مراکز  آسيب‌پذير نشود.

وي در مورد آمار بيکاران مقاطع مختلف تحصيلي دامپزشکي در ايران عنوان کرد: حقيقت اين است که آماري از تعداد بيکاران در حوزه دامپزشکي نداريم اما يک کميته کاري تشکيل شده و گروهي از همکاران درصدد جمع‌آوري اطلاعات در اين زمينه هستند.

صفري اظهار داشت: از بعد حقوق بايت فعاليتي که همکاران ما انجام مي‌دهند تعرفه‌هايي مصوب مي‌شود که دغدغه ما اجراي اين مصوبات است و به عبارتي دغدغه ما حفظ حقوق همکاران شاغل در حوزه خدمات دامپزشکي است.

وي افزود: بحث ارتقاء توانمندي دامپزشکان را به صورت جدي پيگيري کرديم و بر اساس آن با همکاري همه دانشگاه‌هاي کشور به ويژه دانشگاه شيراز محتواي آموزشي دانشگاه‌ها در رده دکترا تغييراتي کيفي داده مي‌شود و آزمون تعيين صلاحيت حرفه‌اي براي ورود با بازار حرفه‌اي تعريف مي‌شود و فضاي قانوني اين کار نيز مهيا است.

رئيس سازمان نظام دامپزشکي کشور افزود: تعرفه جديد خدمات دامپزشکي در روزهاي آتي به مراکز اعلام مي‌شود.

رئيس نظام دامپزشکي استان فارس نيز در اين مراسم گفت: آخرين نيازسنجي دامپزشکي در استان فارس مربوط به پنج سال پيش بوده است اما نيازسنجي جديد استان اول مهرماه توسط کميته نيازسنجي انجام و صدور پروانه‌ها به بخش خصوصي نيز از اول مهرماه در استان فارس آغاز مي‌شود.

Home   |  Contact   |   Support   |   TOS

تمامی حقوق مطالب این وب سایت متعلق به آزمایشگاه دامپزشکی وت می باشد.

طراحی سایت و بهینه سازی سایت: شرکت پویاوب پرداز